schedule class

Friday, December 9, 2011

too much of anything is not good

1 thg mummy learn early this morning.. too much of anythg or everythg is not good..

dolu2, my dad sll sound mummy nie over confident, budget terrer Math, tp mmg terasa terrer pun.. hehehehe.. as wht my dad advise, when u r too confident, u akan being careless. ye la.. duk kata senang jer.. x pikir pjg dh.

DAN

pada pagi td nan dingin, mummy dgn confident nya, nk layer-kan my Choc Moist cake utk di jadikan Russian B&W cake.. akan tetapi.. adeehhh.. my Choc Moist cake is tooooo moist fr Russian B&W.. kalo saja2 nk buat Choc Moist Cake plain to be covered with Chocolate Ganache lain la.. itu mmg dlm keadaan superb.. akan tetapi, utk kali i need it to be layered utk 4 lapis. sgt lembut kek tu.. sampai mummy tatau mcm mana nk angkat dgn penuh berhati-hati..

DAN

pada pukul 10.47am ini.. dgn bangganya tgh menunggu, sebiji lg kek coklat yg moist tetapi tidak too moist yg harap2 bersesuaian utk Russian B&W kali nie..

pray fr luck!!


4 comments:

So Shy Lady said...

go mummy go ;D!

OweizMeZ said...

im going!! im goinng!!! hehehehee

cikpia said...

ada jawatan kosong QC tak? aku nak apply...... dah lama tak menerai hang punya bakings ni!!

OweizMeZ said...

wooiihh.. kt KL nie.. berebut org mai offer diri jadik QC.. siap mintak nk byr kt aku.. hahahaha.. mai la umah aku wey

Followers