schedule class

Monday, October 25, 2010

CONTEST GAMBAR PERCUTIAN YANG MENARIK LAGI TERTARIK



mummy BW td.. terjumpa contest nie.. kt kojah blog tp masalahnya.. mummy poning nk pilih which pict nk letak.. adooooi... tgk sana sini start dari 23keping pict, skrg narrow down to 2picts.. pastu x leh nk decide dh..

at last mummy letak yg ini la.. cz nk taruhkan permandangan lobang hidung mummy

ini mummy bwh Eiffel tower. suka gambar nie pasai perasan model
plus trip nie ada dlm list 'thing to do before married' n achieved
!!
experience tht i never ever frget, unless nnt tua kut2 kena Alzheimer



SYARAT-SYARATNYA:

1) must be my followers...itu adalah bonus...eh tak tak...acah aje =P - udah



2) 1 gambar percutian yang menarik lagi tertarik yang akan diterima...tak kisah la dengan sesiapa pun...janji sekeping gambar sahaja...*NAK GAMBAR ADA ORANG YE, TAMAU PEMANDANGAN SEMATA-MATA.HIHI*

hrmmm... hrmmmm...

3) tiada sebarang editing dilakukan ke atas gambar tersebut

okeh kompom

4) explain secara ringkas kenapa gambar itu yang anda suka kan...

udahnya

5) letak kan gambar saya di sidebar masing-masing seperti di sidebar saya sebelah kanan ini...dan make sure sidebar itu di link kan kepada entry ini...

udahnya

6) tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 november sebelum pukul 11.59 malam...

7) hadiahnya??kebaya cantik meletops dari bandungggggggggg (belum jahit lagik) + fridge magnet bandung...kalau lelaki yang menang, anda boleh pilih sama ada nak kebaya atau t'shirt bandung...

8) tinggalkan penyertaan korang di entry ini...bagik link entry u ols tu yerk...

okehhh bebeh

3 comments:

.s.o.f.i.a. said...

cantik gila!!!! suka suka!!!! good luck!!!

OweizMeZ said...

TQTQ.. tp aku xtau nk pilih mana satu

kojah said...

thanks join contest sy...

Followers